keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

You're my boomerang

Kerron teille tässä vähän mun rakkaasta puhelimesta, josta jouduin tässä hetki sitten luopumaan (tossa alemmassa kuvassa eka puhelin). Sain sen kait yläasteen kasilla, josta asti se on hienosti palvellut mua monen monta vuotta. Se on kyllä kokenut koviakin kärsimyksiä, kuten ehkä huomaattekin. Rakkaani kävi myös about 6 kertaa korjauksessa, milloin oli näyttö rikki ja milloin taas äänet tai näppäimet.. Melkeen viimisen vuoden käytin sitä tollasena. Kuten näkee siitä puuttuu aika iso osa, ja tuolta alta pari näppäintäkin. En pystynyt poistamaan mitään kännykästäni, paitsi tietokoneen kautta. Täten viestejäkin alkoi kertymään jo saapuneisiin esim. n. 6000 :D Mutta kaiken kaikkiaan se on kokenut mun kanssa niin paljon, että tunnearvo on suuri, sekä suru nyt luopumisen hetkellä! Ja tätä tekstiä alkaa nyt kertyä sen verran, että sanon nyt vaan viralliset kiitokset ja hyvästit rakkaalleni (säilytän sen kyllä ihan tunnearvosta <3)!
1. Rakkaani <3 2. Maailman vanhin, toimii varapuhelimena 3. Uusi puhelin :)
Sitten vähän mun päivästä. Tänään heräsin 10, näin muuten oikeesti maailman oudointa unta viime yönä! Ei jeeeesus, en viitti edes kertoa.. Mutjoo, luin sitte aamusta psykaa, mut myöhemmin Kea tuli meille, oltiin hetki omeglessa riehumassa (:DDD) ja sitten mentiin Omenaan. Oltiin vaan siellä ja syötiin, ja saatiin osaksemme jotenki oudon paljon huomiota miespuolisilta henkilöiltä? Noo, mikäs siinä kerranki! Sain tänään kanssa uuden puhelimen äitiltä, kun se ei tarvinnu ja saa kohta muutenki uuden. Ei tarvii enää tolla yläasteella saadulla puhelimella pärjätä :) Katoin tossa kanssa äsken Skinssin, en kato oikeestaan telkkaria ikinä, mut nyt taas oon alkanu tota kattoo. Paras sarja ever made!
Näinkin kivaa meillä oli tänään :D Tajusin, etten osaa enää tehä mitään muuta ilmettä kun ton. Ihan hirveetä. Näytän niin urpolta.
Mami on tuonu mulle tällasia koruja :)
Kea och jag idag :)
Huomenna ois sitten äikän tentti 12-14, ja sitten pitäs oikeestaan taas lukea psykaa. Eli todella ihana päivä tulossa! Not..
Hyvää yötä!

2 kommenttia: