perjantai 14. tammikuuta 2011

Throw a stranger an unexpected smile

Moi!
Tänään alotin päiväni koulussa kivasti ranskan kuuntelulla ja saatiin kolmas yo-vihko mikä pitää tehä.. Matikassa en vaihteeks osannu mitään, äikän tekstitaidonvastauksesta sain 3/6 ja psyka nyt yleensä on kivaa, mutta väsytti koko päivän ihan sairaasti. Että ei niin kiva päivä.



Tässä on tätä päivän lookkia kuvina, tossa ylemmässä kuvassa näkyy vähän miten leikkelin niitä mun hiuksia eilen. Eipä sitä kyllä kukaan luultavasti teistä tuntemattomammista huomaa, kun ette tiiä alkuperäisiä :D Mut leikkasin siis tosta otsatukasta lähtien tollee tasasesti alaspäin, molemmin puolin vaikka toiselta puolelta ei oikeen näy.

Tää päivän asu oli musta ihan kiva :) Anteeks noista kuvista, tuli hirvee kiire ottaa niitä kun mulle huudettiin että kaikki farkut pesuun nyt ja noi jalassa olevat oli menossa sinne.. Plus sitte kamerasta loppu akku kans :D
Nyt huomisesta alkaen mulla ei oo viikkoon muuta kameraa käytössä kun kännykkä, nii ajattelin tehä vähän postauksia enimmäkseen mun viime vuodesta, lomista ja juhlista jne. :)

Toppi&paita GT, Huivi&farkut H&M
Viettäkää kiva viikonloppu, adios!

4 kommenttia: