torstai 20. tammikuuta 2011

Ihhahhaa

Elikkä nyt postaus ratsastuksesta. En oikeen tiiä ketä kaikkia kiinnostaa tää aihe, mutta teen nyt kuitenkin ku se on sen verran tärkee harrastus mulle :)
Kauan, kauan sitten :D Meen Ruffella.
Alotin ratsastuksen kun asuin vielä ihan landella Pornaisissa, Järvenpään lähellä. Nykyään ratsastan Lounais-Espoon Ratsastuskoulussa Soukassa, oon ollu siellä nyt varmaan 6 vuotta. Yhteensä oon siis ratsastanu vähän alle 10 vuotta :) Ratsastus on se, joka saa mut unohtamaan ihan kaiken muun ja koen paljon onnistumisen kokemuksia. Hevosten kanssa on aina yhtä kiva puuhailla ja työskennellä. Ja tallilla on paljon kivoja kavereita :)


Dolly.
Tää valkonen tässä on mun ex-hoitsu Dolly, jota hoidin varmaa 4-5 vuotta kait :) Mun oli pakko lopettaa hoitaminen, kun toi lukio vie niin älyttömästi aikaa :( Se on hieno tyttö <3

Dolly.
Ropsu.
Tää pikkuponi on Robin, joka oli mun kaverin omistuksessa, mutta kävi kanssa muutamia tunteja. Tää tulee aina olemaan mun lemppari, vaikka se on jo myyty. :( Ikävä.

Robin.
Nala.
Tää mustahko poni on Nala, meiän tallin kiva poni, jolle oon kyllä jo ehkä vähän iso :D
Nala.
Freya.
 Tää ylempi, Freya aka Bumba, on meiän tallin pikku pullaponi :D Ihme että mahakin pääsi esteen yli.. :D Hihi.

Ja nää loput kuvat on sitten meiän mökiltä, tai siitä läheltä. Siellä asuu mun yks tosi hyvä kaveri, joka omistaa nää kaks heppaa: Kaken ja Ladyn. Siellä sitten kesäsin vietän aikaa niitten kanssa. :)

Kaksu, '08.
Lady, '08.
Minä ja Kake, Laura ja Lady, '08. <3
Hieno Kake.
Lady.
Lady pomppaaa :D
Mulla ois vaikka miten paljon kuvia hepoista ja tallilta, mutta en nyt ajatellu tänne viittä vuotta ladata kuvia :D Loppuun laitan kuvan ittestäni tallilta :D
Minä puhdistamassa kavioita :))))
Tuun illemmalla postaa vielä jotain, heippa nyt :)

2 kommenttia:

  1. Ihania noi heppakuvat, missä ootte vedessä!!! tosi hienojaaaaa. ihana tukka sulla! :)

    VastaaPoista