lauantai 29. tammikuuta 2011

Do it till you pass out

Dodii nytte on ratsastukset hoidettu tältä päivältä. Oli ihan sairaan ihanat pari tuntia, raskasta oli mut meni tosi hyvin! :) Kerkes paljon paremmin tehä harjotuksia, kun pelkässä tunnissa. Menin Q:lla (Queenie, kuva alapuolella) ja se oli ihan superhieno, vaikkakin heitti jättikokosen ilmahyppypukin ja vähän reippaili :D Mut se on mahtiheppa.
Queenie :)
Laitan tähän kanssa siitä viime viikonlopulta Tampereelta muutaman kuvan, kun tuskin tänään enää kerkeen tulla tekemään postausta. Tai pitää kattoo, oon menossa kaverille vähän juhlimaan di voin kuitenki yrittää :)

Aliaksen peluuta, vieressä Ina (sisko) <3
Yritän olla tosi söpö, onnistumatta :DD
Huulirasvaa ja maailman idiootein hymy :DD
Inan ilme: "heh heh päästiin 8 ruutua!" :D
Tää on ainoo missä näkyy vähän tota paitaa mikä mulla oli, siinä oli siis kyljissä ja tossa edessä tollasia ketjuja :) Inan paita siis kyseessä :D


Ja siinä vähän lauantai-illan musaa! Meikäpoika lähtee suihkuun ja sitten varmaan toveri-Kealle valmistautumaan iltaa varten!
Heippuli!

2 kommenttia:

  1. Olette tosi samannäköisiä sun siskon kanssa :) Tai siis hiukset ja kaikki jotenkin kun molemmilla vaaleeta ja ruskeaa :)

    VastaaPoista
  2. Aijaa haha, oltiin joo kyllä vähän samannäkösempiä kun mullaki oli hiukset vielä ton väriset! Nyt ollaan musta aika erinäkösiä ku oon brune :)

    VastaaPoista