sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Ruotsi '10

Oltiin tossa viime keväänä olikos se nyt 25.-29.4. semmosella hissan/ruotsin-kurssilla semmosen pienen kouluryhmän kanssa käymässä Ruotsissa vähän opiskelemassa Ruotsin historiaa ruotsiks :D Oli tosi kiva reissu, vaikka Ruotsissa käveltiin ihan sairaan paljon ja jalat alko olla vähän kuolleet..


Noi pari ekaa kuvaa on siis laivamatkalta Ruotsiin ja niissä on mun kanssa Maria <3 :) En oo varmaan koskaan nauranu yhtä paljon kun noiden muutamien päivien aikana, oltiin Marian kanssa ihan koko ajan hysteerisiä ja saatiin kyllä kuulla siitä opettajiltaki.. :D




Sitten noi ylemmät kuvat on ekalta päivältä Ruotsista, kun oltiin kävelemässä Gamla Stanissa eli Ruotsin siellä Vanhassa kaupungissa. Jokaisella parilla oli siellä yks paikka mikä piti esitellä muille ruotsiks. Meillä oli Marian kanssa toi punanen talo tossa ylempänä, Schantzka Hus :D Näiden tehtävien jälkeen suunnistettiin Grand Hotellille, missä meille pidettiin puhe ja käytiin myös ihan älyhienossa sviitissä, kelpaais! Siitä sitten mentiin suoraan Djurgårdeniin ja yritettiin kauheessa kiireessä käydä Wasamuseossa, Junibackenissa ja Nordiska museossa ja tehdä niihin liittyviä tehtäviä.


Tää on mun ainoo kuva siltä reissulta ku käytiin Uppsalassa tokana päivänä, toi on siis Uppsalas Domkyrka eli Uppsalan tuomiokirkko :) Tuolla Uppsalassa käytiin yhessä lukiossa ja osallistuttiin myös joillekkin tunneille, me oltiin Marian kanssa niiden äikän tunnilla ja osallistuttiin tietovisaan :D Voitettiin pisteellä jopa meiän opettaja! Mut niillä on kyl ihan erilainen lukio kun meillä.. Siellä on eri linjoja niinku amiksissa ja ne saa kaikki esim. jotain opintotukea kunhan käy koulussa.


Oltiin siis hotelli Odenplanissa, joka oli ihana. Se oli ihan metroaseman vieressä ja siinä oli kans kauppa ihan sen alapuolella. Tykättiin tosi paljon :)




Sitten noi kolme ylempää kuvaa on kolmantena päivänä Ruotsissa, kun meillä oli viimeinki paljon sitä vapaa-aikaa! Käytiin shoppailemassa ja otettiin paljon kuvia Marian kanssa :) Vähän myöhemmin meille pidettiin taas puhe, enimmäkseen opiskelumahdollisuuksista Ruotsissa. Sitten mentiin taas laivalle.


Siinä minä ja Maria vikana iltana laivalla, tolle reissulle haluis kyllä takasin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti