keskiviikko 12. tammikuuta 2011

'Cause you feel like paradise and I need a vacation tonight

Noniin heips taas!

Enpäs oo tänään tehny mitään kamalan erikoista, olin koulussa ja lähin sieltä suoraan Marialle. Tai no sitä ennen ostettiin vähän herkkuja... tai Maria osti mulle ;) Käytiin kanssa nopeesti Kökkelin mummokirppiksellä ja ostettiin tosi kiva "pieni" ylläri Kea-toverillemme! Otin siitä pienen kuvan, joka on tossa alhaalla, mutta koska me annetaan se Kealle vasta huomenna niin saatte nähä sen kokonaisuudessaan vasta sillon ;) Se kannattaa nähä!!



En oo tänä talvena saanu aikaseks otettua ittestäni varmaa yhtäkään kuvaa ulkona, joten asialle pitäis varmaan tehä jotain.. Jos  keksis jotain kivoja asukokonaisuuksia vaikka. Huomenna on ainaki aikaa kuvailla kun pääsen jo 11. Tai okei en pääse, lähen sillon koulusta. Toivottavasti kukaan opettaja ei tuu koskaan lukemaan tätä :D Anteeksi jo etukäteen jos näin tapahtuu! Oon oikeesti kiltti tyttö!

Tässä loppuun havainnoillistava kuva mun elämästä; (hyvinkin rikkinäinen) mobiilitelefoonini & tietsikka <3 Taustalla näette uuttakin uudemman epilaattorini, jota pelkään käyttää! (näköjään stenkkukin päässyt kuvaan, mutta ihan tiedoksi kaikille että oon ihan smoke-free)
Huomiseeeen!

Ps. Unohdin mainita, että tänään oli perkuleen liukas keli! Itse ette olisi varmasti huomanneet ;)

6 kommenttia:

  1. Tästä se lähtee! :) <3 joo takki on kyl upein ikinä :D:D

    VastaaPoista
  2. Lähtee lähtee :) Heihei watch it, älä liikaa paljasta tosta ;D

    VastaaPoista
  3. khuulio beibee, oot aika kaunis datis :D mut tästä se tosiaan lähtee :) ps. tykkään tosta kean tulevasta mistälieneen väristä ;)

    VastaaPoista
  4. hihi! se on luonnonvalossa ihan pinkish! :)

    VastaaPoista
  5. ahhah :''D joo en onneks paljastanu liikaa (: mutta menestys se on !

    VastaaPoista