maanantai 15. elokuuta 2011

Back agaaain!

Heii taas! Sori kun en oo postaillu nyt hetkeen, mutta mul on ollu vähän kaikkea nyt meneillään, eikä oikeen oo erään jutskan takia ollu fiilistä postailla.. Mut life goes on ja niin edelleen :) Viime viikolla olin töissä, kävin salilla ja biletin koko viikonlopun. Perjantaina aloteltiin tyttöjen kanssa Lindalla ja sitten oli tarkotus mennä Summer Heatiin, mut paikka oli niin täynnä et mentiin mäkin kautta Herkkuun :D Lauantaina sitten luulin meneväni veljelle viettämään rauhallista leffailtaa, mutta päädyinkin juhlimaan sen ja sen kavereiden kanssa, ensin niillä ja sitte Lepuskin Fenniassa.. Sunnuntaina nukuinki sitte kuuteen asti illalla, hups.
Tänään alko muuten mun viimenen työviikko tuolla Keskolla ja mulle pidetäänki kakkukahvit perjantaina siellä. Oon aika innoissani et saan hetken lomaa, ku on koko kesän ollu töissä. Tottakai pitää alkaa tässä katella silti muitakin töitä..
Viime viikolla joku päivä salin jälkeen :D
Viime torstai, kävin kattoo kaveria illalla.
Laaast thursdaaay
Tein manikyyrin :3
Posetin..
Perjantai! Markkusein <3
Virtsannäköistä juomaa, ahh. Mut heart <3
My angelll !
Lindaaa ja Meri!
<3
Nyt ei sen kummempia, Maria tulee kohta käymään ja teen meille helmipuuroa! Pitäs jossain vaiheessa saada aikaseks jatkettuu noita matkapostauksia kanssa. Hejdåå!

2 kommenttia:

  1. ompas ihanan positiivisia kuvia ja tuo mehukuva on ihana :)

    http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

    VastaaPoista